Air-Tech AS

Air-Tech AS har lang erfaring innen ventilasjon, automatikk, varme- og kjøleeanlegg. Vårt hovedfokus er å skape gode innemiljøer i alle typer bygg.

Air-Tech AS ble etabler i 1987, og har siden den gang spesialisert seg på prosjektering, levering, installasjon og vedlikehold av ventilasjonsanlegg. Samt varmepumper, kjøleanlegg, automatikk og anlegg for sentral driftskontroll (SD-anlegg).

Med lang erfaring, dyktige ansatte og et bredt spekter av produkter og tjenester, er vi i stand til å imøtekomme behovene til både offentlig og privat sektor.

Ren og frisk luft i bygninger er spesielt viktig for å skape et sunt og behagelig innemiljø, enten det er i kontorlokaler, skoler, helseinstitusjoner eller andre typer bygg. Firmaet tilby spesialtilpassede anlegg og vi er dedikert til å skape energieffektive og komfortable innemiljøer for våre kunder.

Kvalitet og kundetilfredshet er alltid i fokus hos oss. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres spesifikke behov og levere løsninger som oppfyller deres forventninger. Gjennom grundige analyser, nøyaktig prosjektering og grundig testing sikrer vi at våre ventilasjons- og luftbehandlingsanlegg fungerer optimalt og gir et sunt og komfortabelt innemiljø. For oss er det viktig å tilby våre kunder en totalleveranse for de tekniske anlegge de har.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt så hjelper vi deg med ditt prosjekt!

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent man-fre: 07:00 – 15:00

Telefon: 91 52 40 40